Move't Kreileroord info - Dorpsraad Kreileroord

Ga naar de inhoud

Move't Kreileroord info

Dorpsraad Kreileroord > Oude Info
 
 

Eind 2019 kreeg de Dorpsraad een opmerking dat er niets te doen was, in het dorp, voor iedereen die sportief wilde bezig zijn.
Natuurlijk is er SV Kreileroord waar men in team verband kan sporten. Maar de vraag was voor iets wat men altijd kon doen, wanneer men maar tijd had.
De Dorpsraad heeft wat informatie ingewonnen en toen aan de gebruikers van MFC de Doorbraak (De Dorpsraad Kreileroord, SV Kreileroord, JeeCee '76, de SVDK en basisschool het Creilerwoud) voorgelegd of dit wenselijk was.
Hierna heeft de Dorpsraad het initatief genomen om te kijken wat mogelijk was. Zowel financieel als locatie.  
In Sports2Play is een partner gevonden die mee ging helpen om dit ambitieuse plan van de grond te krijgen. Een plan waarin een plek was voor iedereen.

 
Na veel overleg tussen de Dorpsraad en Sports2Play, kon er een plan overlegd worden aan de gebruikers groep van MFC de Dorpbraak. Dit plan is goed bekeken en na diverse aanpassen, o.a. het budget, kwam er een definitief plan.
Nu was het zoeken naar sponsoren die het allemaal mogelijk moesten maken.  
Deze sponsoren zijn gevonden, in willekeurige volgorde:

 
  • De RABO bank
  • Unive
  • Stichting Kreiler2002d
  • Windfonds Windpark Wieringermeer
  • De Hollands Kroonse Uitdaging
  • Hollands Kroon (de grond waar het beweegpark op komt is gratis ter beschikking gesteld)
  • Postcode Loterij (Buurtfonds Team)
  • Loonbedrijf Sturm-Jacobs B.V. (Grondwerk)
  • Team Sportservice Schagen/Hollands Kroon (sport ondersteuning)
  • Jaring Dam Dienstverlening
  • Dorpsraad Kreileroord
                   


Dankzij deze sponsoren is het grootste deel van de financiering rond en kan er begin 2021 een start gemaakt worden met het beweegpark Kreileroord. Voor het rest bedrag zijn we nog opzoek naar sponsoren. Elke bedrag, is welkom. Mocht u willen sponsor willen worden neem dan even contact op met de penningmeester van de Dorpsraad Kreileroord. Hiermee maakt u het mogelijk dat iedereen in Kreileroord een plek, in Kreileroord, heeft om actief bezig te zijn wanneer men maar wilt. Hieronder staan de toestellen waarmee begonnen wordt, door het budget konden niet alle toestellen aangekocht worden. Maar mocht er genoeg extra sponsoring binnenkomen dan kan het sportpark uitgebreid worden.
 
Heeft u vragen heeft over het sportpark Kreileroord of wilt sponseren dan kunt u contact opnmen met Enny van der Kruit:
Secretaris@dorpsraadkreileroord
0227-820022

 

 
Over Sports2Play

 
Sports2Plays niet zo maar een distributeur van: Outdoor fitness parken,  trimbanen, calisthenics en speeltuinen. Wij willen ervoor zorgen dat de  gemeenschap, buurtbewoners en passanten geĆÆnspireerd en geactiveerd  raken om meer te bewegen. We denken verdergaand mee bij de distributie  van onze producten, hierbij kan worden gedacht aan: SubsidiĆ«ring en  Projectmanagement.  Daarnaast vinden wij het van belang om met partners in het sociale  domein te werken, hiermee zetten we ons in voor: Buurtparticipatie,  Sociale Integratie en Leefbaarheid.
Dat noemen we:  
Van samen sporten naar samen leven
Outdoor Fitness
Sports2Play
 is officieel en exclusief distributeur van Norwell Outdoor Fitness in  de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en de Cariben. Norwell Outdoor  Fitness is opgericht in 2007 door de Barkholt familie uit Denemarken en  koploper van het outdoor fitness concept.  De filosofie van Norwell is om te focussen op succesvolle outdoor fitness parken en buiten fitness. In samenwerking met Sports2Play wordt ervoor gezorgd dat naast het plaatsen van de parken, er ook minimaal 2 jaar begeleiding wordt aangeboden bij de oplevering van een outdoor fitness park.  


 
 
      
 
      

Terug naar de inhoud